Factofly freelance fuel

Kurateret newsletter til dit selvstændige liv

Kurateret newsletter til dit selvstændige liv

Sign up og bliv en del af 7.314 andre freelancere og solopreneurs, der vækster deres forretning med konkrete håndplukkede taktikker.

Gratis newsletter.    Leveret hver fredag.

Modtag newsletter

Eller scroll for at se gamle udgaver

Udgaver

Freelance Fuel #019

Japanske regler for et roligere liv, interview med Morning Brew’s founder (der er meget guld her), og en minister, der har en form for mening om arbejde.

Freelance Fuel #018

Anbefalet læsning for kreative sjæle, 5-sekunders reglen, lazy-girl æraen, tag hvad du er værd, og en (form for) freelance blueprint.

Freelance Fuel #017

Marketingstrategien du kan tyvstjæle, alt det, der slår din produktivitet ihjel, IKEA effekten, og en detaljeret hands-on tilgang til højt betalte opgaver på Upwork.

Freelance Fuel #016

Giv din forretning en efterårsopgradering, misogi og kunsten at lave svære ting, freelance tendenser fra US, og inspiration til din personlige hjemmeside.

Freelance Fuel #015

Sælg på retainer, freelance podcasts der skal på din radar, og hvordan og hvorfor du skal kigge en ekstra gang på din søvn.

Freelance Fuel #014

Hvordan du bygger det gyldne tilbud, Charlie Mungers model for bedre beslutninger, og hvorfor du ikke skal være som Rick Guerin.

Freelance Fuel #013

Hvornår travlhed bliver en overspringshandling, hvordan det gode tilbud løftede en kreativ forretning, og hvordan du bruger ChatGPT til upskilling.

Freelance Fuel #012

Podcast, der fortjener a-rotation, få mere ud af din hårdt tjente trafik, legendarisk afgangstale fra Jim Carrey, og hvordan du starter fra 0.

Freelance Fuel #011

De 5 bedste side-hustles, køb dig til leverage i din forretning, hvordan du investerer i dine case studies og en øvelse i din egen nekrolog.

Freelance Fuel #010

Masterclass i at monetise sit publikum, rutiner fra top-performere, og bogen du skal scrolle videre fra hvis du er tilfreds i dit 9-5.

Freelance Fuel #009

AI upskiling, et bæst fra Hormozi, der kan give din forretning et seriøst løft, og hacks til at ligne en pro på næste kundemøde.

Freelance Fuel #008

Praktisk guide til hvordan du kan bevæge dig videre fra timepris, vi sætter kundeoplevelsen på formel, hører fra 4 succesfulde solopreneurs.

Freelance Fuel #007

En no BS vej til de første fem kunder, tricks til hvordan du kan samle flere testimonials, magien ved det essentielle, og naturligvis ugens anbefalede værktøj.

Freelance Fuel #006

Vi sætter gang i det store side-hustle eksperiment og bygger fundamentet, og så ser vi på en strategi til hvordan du kan introducere højere priser uden at tabe kunder.

Freelance Fuel #005

hvordan en solopreneur driver en $1.3m forretning, objection handling, hvordan du skaber en mere divers indkomst, og et liv der handler om mere end bare arbejde.

Freelance Fuel #004

3 gyldne kompetencer, tricks til at automatisere de kedelige ting i forretning, LinkedIn’s opdatering af algoritmen, og copywriting tips, der sælger!

Freelance Fuel #003

Decoy pricing, hvordan Mark Cuban tjente sine første dollars gennem RTFM – og hvordan du kan gøre det samme, kunsten at sige nej, lektioner i great work, og anbefalede tools.

Freelance Fuel #002

Din hjemmeside’s prime real estate, anchor pricing, din første online dollar, tweak dit LinkedIn content og hvordan vi arbejder mindre.

Freelance Fuel #001

Prisen for en ny vs. eksisterende kunde, hvordan man kommer videre fra timepris, den egentlige risiko ved at starte og et 3-step framework for at vækste i 2023.

Anbefalede værktøjer

⚙️ OneSec

Hvad: Forsinker adgangen til udvalgte apps, så man lige kan nå at tænke over om det nu også er ens tid værd.

Pris: Gratis

⚙️ Loom

Loom

Hvad: Optag og del nemt din skærm med video af dig selv. Loom sparer dig tid på unødige møder, og holder nemt dine kunder i loopet.

Pris: freemium med 25 gratis videoer under 5 minutter

⚙️ Tinywow

tinywow

Hvad: Gratis værktøjer, der gør alt fra filkomprimering til -konverteringer nemt og enkelt. Tinywow er et essentiel i din værktøjskasse.

Pris: Gratis med en betalt løsning der (måske) sparer dig for et klik.

⚙️ Copywriting Examples

copywriting examples

Hvad: Samling af inspirerende marketing copy, med breakdown af hvilke mekanismer de hver især gør brug af.

Pris: Gratis

⚙️ Notion

notion

Hvad: all-in-one project management platform. Du kan stort set styre hele din forretning herigennem, og kan blandt andet give kunder direkte adgang til udvalgte sider.

Pris: Gratis for one-man-bands eller $8/mdr pr. bruger

⚙️ Temp Email

tempmail

Hvad: Temp Email giver dig (som navnet antyder) en midlertidig email med direkte adgang til en “indbakke”. Gør det nemt at signe up til product demoer, og holder din egen indbakke fri for spam.

Pris: Gratis