Gratis fakturaskabelon

– lige til at downloade

 • Opret nemt din faktura
 • Opfylder alle lovkrav
 • Download som PDF
 • Ganske gratis!
Fakturaskabelon

Du kan også fakturere, og lade Factofly om administrationen

Factofly hjælper dig som privatpersoner med at fakturere:

 • Med Factofly kan du fakturere uden CVR nummer

 • Vi klarer al skat, moms, fradrag og udbetaler dine penge som normal løn
 • Ingen binding. Du betaler kun for det du bruger.
 • Intet behov for forsikring, erhvervskonto eller bogføringsprogram

Nogle ting du skal være opmærksom på, når du henter vores gratis fakturaskabelon og sender en faktura:

Lovkrav til faktura

Når du skriver en faktura, er der en række krav til informationer på fakturaen. Det omfatter bl.a.:

 • Dato
 • Sted
 • Fakturanummer
 • Momsgrundlag og en række andre ting.

Skabelonen du udfylder og henter her opfylder alle krav, og er korrekt sat op, uanset om du leder efter en faktura skabelon til privatperson, faktura skabelon til konsulent eller anden erhvervsmæssig brug

Hvis du godt vil have administrationen ordnet for dig, kan Factofly klare den administrative hovedpine, og udbetale dine penge direkte som normal løn.

lovkrav til faktura
Landing | Fakturaskabelon

Hvad er en faktura?

En faktura eller regning er et dokument, der specificerer og kræver betaling for de varer eller serviceydelser, som er aftalt mellem en leverandør (dig) og en kunde.

En faktura specificerer den ydelse du som leverandør har leveret, og oplyser bl.a. antal, priser og betalingsbetingelser.

Bogføringspligt

Alle virksomheder i Danmark har bogføringspligt.

For dig som virksomhedsejer, betyder det at du har pligt til at opbevare regnskabsmateriale i 5 år.

Når du bruger Factofly til at tage dig betalt, har vi din ryg og du skal derfor ikke bekymre dig om at gemme gamle fakturaer. Vi klarer det hele for dig.

Landing | Fakturaskabelon
fakturer som privatperson med factofly

Du kan også give dig selv gaven af fuldt fokus

Få det hele outsourcet ligesom mere end 6.000 freelancere, soloselvstændige og sidehustlere, der bruger Factofly til at blive betalt, uden at skulle tænke på administration.

Det er nemt at komme igang, koster kun noget når du bruger os, og gør at du kan fokusere fuldt ud på din forretning.

Sæt din administration på autopilot

Oftest stillede spørgsmål om fakturering

En kvittering er et dokument, der viser, at en vare eller ydelse er blevet betalt. Kvitteringer gives eller sendes til kunden, når de har gennemført et køb, og dokumenterer typisk de købte varer, prisen for hver enkelt vare og den samlede pris for købet.

En faktura er en regning, der sendes til en kunde for tjenesteydelser eller produkter, der er blevet leveret. Fakturaen dokumenterer, hvad der er blevet leveret samt betalingsbetingelser herunder pris og forfaldsdato.

En faktura og en regning er to ord for det samme og bruges om et dokument, der gives til kunden og viser, hvilken ydelse eller vare, kunden har købt og skal betale for. Typisk bliver “faktura” brugt, når en virksomhed skal afregne med en anden virksomhed, hvor en “regning” gives til en privatperson.

Som privatperson har du mulighed for at fakturere momsfrit i eget CPR-nummer op til 50.000 kroner om året. Husk altid at indberette din indtægt til skat og få opdateret din forskudsopgørelse løbende, så du ikke får nogle overraskelser, når årsopgørelsen lander.

Sælger du din tid og viden, har du også muligheden at fakturere igennem Factofly – også selvom din indtægt er under 50.000 kroner på et år. Factofly klarer alt det administrative for dig, og udbetaler dine penge som ganske normal løn. Du kan læse meget mere om Factofly og oprette en gratis profil lige her.