Factofly freelance fuel

#010

Velkommen til ugens udgave af Freelance Fuel, hvor vi som altid deler kurateret content, der forhåbentlig kan inspirere din forretning, eller blive startskuddet til at komme i gang.

I dag kigger vi på en masterclass i at tjene penge på sit publikum, rutiner fra nogle af verdens top-performere, og bogen du skal scrolle videre fra, hvis du er glad og tilfreds i et 9-5 job.

Lad os komme i gang.

/Jannik fra Factofly

💸 Masterclass i at omsætte opmærksomhed til betalende kunder

I sidste uge delte vi Alex Hormozi’s seneste boglancering, og dertilhørende content univers.

Det var populært her i nyhedsbrevet, med god grund, så lad os kigge en anelse på hvad vi kan lære af måden han rullede det hele ud på.

Hormozi har for nyligt sagt, at hans nye bog, $100M Leads, allerede nærmer sig det samlede salg af hans sidste bog, $100M Offers. Forskellen på de to bøger er, at $100M Leads har været til salg i en uge, mens $100M Offers blev udgivet i juli 2021.

🤓 Så hvad kan vi lære af det?

En stor del af forklaringen bygger på al den opmærksomhed, Hormozi har skabt de seneste to år.

Men udover at hans antal af følgere er steget, har Hormozi også brugt helt andre strategier denne gang.

Learning #1: Gør dit tilbud så godt, at folk ikke kan lade være med at købe.

Alex Hormozi lovede for 2-3 måneder siden, at alle der deltog i hans ‘live event’ ville få en ekstra gave. Gennem sit content, har AH vist at han er garant for kvalitet, og en ekstra freebie er en klassisk lead magnet.

Learning #2: Promovering på alle sociale platforme

Alex Hormozi har benyttet alle sociale platforme såsom Twitter, Facebook, Instagram og TikTok til at promovere sin bog. Mange af reklamerne for bogen er præcis samme content – men man kan øge sin rækkevidde med blot et klik ved at cross-poste det samme stykke content på forskellige platforme.

Learning #3: Affiliates og FOMO

Alex Hormozi har benyttet endnu en form for reciprocity ift. Affiliates. Hans strategi her har været at få folk til at sprede ordet om hans nye bog. Hvorfor skulle folk dog gøre det, tænker du?

Hormozi lovede sine affiliates, at de ikke blot ville modtage den hemmelige gave, men også et hemmeligt kapitel fra hans nye bog, der aldrig ser dagens lys på anden vis.

Fra opmærksomhed til køb

Hormozi har brugt lang tid på at opbygge et fundament og et publikum han nu kan høste frugterne af. I mindre skala kan dette eksempelvis også være en mailliste med 1.000 skrigende fans.

Vigtigst af alt er det bevidstheden om hvad det kræver, for at rykke nysgerrige øjne hen til en købsknap.

🔥 Rutiner fra øverste hylde

Daily Routines

Har du også lyttet dig gennem utallige podcasts, med alverdens top-performere og sagt til dig selv, at de der tricks skulle du huske?

Hvis man som soloselvstændig og freelancer går bare en anelse op i sine daglige vaner og rutiner, er hjemmesiden routines.club et absolut must-visit.

Man kan finde alt fra morgenrutiner til anbefalede tools fra nogle af de mest berømte entreprenører i verden.

Vi kan anbefale sektionen om James Clear, forfatter af Atomic Habits.

🎥 The pathless path

I livet er der to veje du kan tage 🛣

The default path, hvilket er den sti der er forventet af dig. Få en uddannelse, land et sikkert job, køb en bil, avancer i graderne, køb en større bil, høst masser af anderkendelse, og et klart blik på hvordan livet former sig indtil pensionen melder sig.

Og så er der the pathless path.

Vælger du den vej er din karriere fyldt med eventyr, men også en større grad af usikkerhed. Tilfredsstillelsen ved the pathless path kommer dog i en skala et corporate job har meget svært ved at levere på.

Mega YouTube’eren, Ali Abdaal, skiftede sit job som læge ud med hans nuværende virke, efter at have stiftet bekendtskab med The Pathless Path.

Han giver dig her et breakdown på 15 minutter.

Går du og flirter med et liv som din egen chef, er det her et farligt bekendtskab.

🖖 Ro i sindet

Codie Sanchez

🏛 Old rich: penge og materielle goder.

🏝 New rich: tid, frihed og ikke mindst fred.

Modtag fremtidige nyhedsbreve i din indbakke hver uge