Download timepris- og årslønsberegner

Danneskiold-Samsøes Allé 41
1434 København K
Danmark

Tlf.: + 45 71 96 00 54

© 2023 FactoFly

MØD OS PÅ

OM OS

Hos FactoFly er vi freelancere, selvstændige og iværksættere præcis som dig!
Så vi har prøvet det og ved, hvad det handler om, og allervigtigst så brænder vi stadigvæk for det. FactoFly er skabt ud fra ønsket om at give dig alt det, vi selv ønskede vi havde haft. Det er derfor vi siger, at din succes er vores succes!
FactoFly logo

Hent hurtigt nemt vores skabelon til at udregne din pris som freelancer. Når du henter skabelonen siger du samtidig ja til, at vi må sende dig vores prisvindende freelance nyhedsbrev 👋

Regn tilbage fra et ønske

I skabelonen du kan downloade her, regner vi tilbage fra en ønsket årsindtægt. Du bedst selv hvad det koster at være dig: husleje, ferier, middage, børnetøj, you name it. Vi har derfor startet med et udgangspunkt, og bryder derefter tingene ned i delelementer.

Med I beregningen skal du også tage højde for den tid, der går til ikke-fakturerbare timer. Som fuldtidsfreelancer bruger du i gennemsnit 13.6 timer på administration hver måned for eksempel.
Hvis du godt vil slippe for det, så kan du bruge Factofly til at slippe for den hovedpine.  

Kig på konkurrencen 

Det er altid forbundet med trial and error, når man første gang skal finde sit prisleje som freelancer. Det forsimplede svar er, at din pris skal være lige så høj som hvad dine potentielle kunder er villige til at betale. Den pris finder man kun ved at kigge på hvor niveauet indenfor dit felt er, og så vurdere dine egne kompetencer i forhold til hvor din timepris skal lande. 

Et par ting du skal have i tankerne når du sætter din pris

Du dækker selv det hele

Tommelfingerreglen når du prissætter dig som freelancer er, at du skal gange din pris med 2.5. Du står nemlig selv for at betale til din pension, feriepenge, forsikringer, og andre sundhedsomkostninger. 

Hvis du godt vil have administrationen ordnet for dig, kan Factofly klare den administrative hovedpine, og udbetale dine penge direkte som normal løn.

Service Fee

6%

af din faktura

Oprettelse

Gratis

Månedlig Omkostning

Gratis

Kundeservice

Gratis

Omkostning for Kunde

0.00%

Skjulte Gebyrer

Ingen

Forsikring

Inkluderet

Antal Faktura

Ubegrænset

Fradrag for Udgifter

Gratis

Gratis Oprettelse Gennemskuelige Betingelser 🤝

Factofly koster kun noget når du har brug for os. Dvs. at når du bruger FactoFly til at tage betaling fra dine kunder, betaler du et fast service gebyr. Det bliver automatisk trukket fra din faktura. 

Til gengæld kan vi udbetale dine penge med det samme, og håndterer moms, skat og alt det andet kedelige i samme omgang. 

Welcome Freedom ❤️

FactoFly er designet med ét mål, og det er at gøre dit liv som freelancer, i hvilken form det end måtte være, så nemt som muligt. Fremtidens arbejdsliv er fleksibelt, og værktøjet skal også følge med. 

Derfor skal du også have en platform der arbejder for dig, og gør at du kan tage chancer, og jagte nye kunder og muligheder, uden at skulle bekymre dig om, om du lige har indbetalt moms eller hvordan det nu ser ud med  den udvidede selvangivelse. Det holder vi styr på.

En arkitekt, designer, skuespiller, arkæolog, konsulent og udvikler gik ind på en bar...

Goddag Frihed - Farvel Administration 👋

Vores brugere tæller en broget omgang, og viser at der er mange måder at være freelancer på. Fælles for dem alle er at de arbejder på deres vilkår, og bruger deres tid på dét de er bedst til. Resten tager vi os af.

Om du har en enkelt opgave eller hele dit årsværk, kan du blive en del af familien ved et par få klik. Vi glæder os til at se dig. 

Lær mere om FactoflySe hvordan Factofly kan klare din administrationFå outsourcet din administration