Factofly freelance fuel

Vi giver dig kurateret indhold dedikeret til det selvstændige liv direkte i indbakken. Sign up og bliv en del af 6.264 andre freelancere og solopreneurs, der vækster deres forretning med konkrete håndplukkede taktikker.

Gratis newsletter Leveret hver fredag

Tilmeld nyhedsbrev

Udgaver

Freelance Fuel #009

AI upskiling, et bæst fra Hormozi, der kan give din forretning et seriøst løft, og hacks til at ligne en pro på næste kundemøde.

Freelance Fuel #008

Praktisk guide til hvordan du kan bevæge dig videre fra timepris, vi sætter kundeoplevelsen på formel, hører fra 4 succesfulde solopreneurs.

Freelance Fuel #007

En no BS vej til de første fem kunder, tricks til hvordan du kan samle flere testimonials, magien ved det essentielle, og naturligvis ugens anbefalede værktøj.

Freelance Fuel #006

Vi sætter gang i det store side-hustle eksperiment og bygger fundamentet, og så ser vi på en strategi til hvordan du kan introducere højere priser uden at tabe kunder.

Freelance Fuel #005

hvordan en solopreneur driver en $1.3m forretning, objection handling, hvordan du skaber en mere divers indkomst, og et liv der handler om mere end bare arbejde.

Freelance Fuel #004

3 gyldne kompetencer, tricks til at automatisere de kedelige ting i forretning, LinkedIn’s opdatering af algoritmen, og copywriting tips, der sælger!

Freelance Fuel #003

Decoy pricing, hvordan Mark Cuban tjente sine første dollars gennem RTFM – og hvordan du kan gøre det samme, kunsten at sige nej, lektioner i great work, og anbefalede tools.

Freelance Fuel #002

Din hjemmeside’s prime real estate, anchor pricing, din første online dollar, tweak dit LinkedIn content og hvordan vi arbejder mindre.

Freelance Fuel #001

Prisen for en ny vs. eksisterende kunde, hvordan man kommer videre fra timepris, den egentlige risiko ved at starte og et 3-step framework for at vækste i 2023.

Anbefalede værktøjer

⚙️ OneSec

Hvad: Forsinker adgangen til udvalgte apps, så man lige kan nå at tænke over om det nu også er ens tid værd.

Pris: Gratis

⚙️ Loom

Loom

Hvad: Optag og del nemt din skærm med video af dig selv. Loom sparer dig tid på unødige møder, og holder nemt dine kunder i loopet.

Pris: freemium med 25 gratis videoer under 5 minutter

⚙️ Tinywow

tinywow

Hvad: Gratis værktøjer, der gør alt fra filkomprimering til -konverteringer nemt og enkelt. Tinywow er et essentiel i din værktøjskasse.

Pris: Gratis med en betalt løsning der (måske) sparer dig for et klik.

⚙️ Copywriting Examples

copywriting examples

Hvad: Samling af inspirerende marketing copy, med breakdown af hvilke mekanismer de hver især gør brug af.

Pris: Gratis

⚙️ Notion

notion

Hvad: all-in-one project management platform. Du kan stort set styre hele din forretning herigennem, og kan blandt andet give kunder direkte adgang til udvalgte sider.

Pris: Gratis for one-man-bands eller $8/mdr pr. bruger

⚙️ Temp Email

tempmail

Hvad: Temp Email giver dig (som navnet antyder) en midlertidig email med direkte adgang til en “indbakke”. Gør det nemt at signe up til product demoer, og holder din egen indbakke fri for spam.

Pris: Gratis