om os factofly
factofly om os
graphic-1

Vi er den sidste løsning du har brug for som freelancer

Vi er den sidste løsning du har brug for som freelancer

Vores community

+3.000

Freelancere

+78

Professioner

+68k

Timer sparet

Admin eksperter – så du ikke behøver være det

Admin eksperter – så du ikke behøver være det

Factofly er designet til at gøre dit liv som freelancer eller selvansat så nemt som muligt. Vi har skabt en platform, der håndterer alt din administration, og hjælper dig med at blive endnu bedre til det, du allerede er god til – nemlig din forretning.

Vi nytænker måden at være freelancer og selvstændig på, hvor du kan lave arbejdet og vi klarer alt det kedelige.

Om Factofly

Vores værdier

Vores værdier

Factofly er bygget op om nogle grundlæggende værdier, der afspejler måden hvorpå vi driver forretningen, og ikke mindst hvordan vi behandler hinanden. Vi er iværksættere til benet, og hylder modet til at gå efter den gode ide, og gøre op med en “sådan er det bare” tankegang.

Måske det lyder en kende højtravende og selvhøjtideligt, men det er hvad vi prøver at fremme internt, og det er ikke mindst det, der gør sig gældende for det produkt vi godt vil give vores brugere mellem hænderne.

Frihed

Vi tror på frihed til at jagte det liv man drømmer om.

Mod

Vi tror på mod til at turde sige store ting højt og forfølge dem.

Integritet

Vi tror på at tage ansvar og stå på mål for de gode såvel som de mindre gode ting.

Der manglede en nemmere måde at gøre tingene på

Der manglede en nemmere måde at gøre tingene på

Jannik Flor Borg Factofly

Iværksætteri har ligget i blodet, lige siden jeg som 14 årig satte en bod op, og solgte vandmeloner langs strandene nord for København. 

Dengang var det en rimelig simpel operation: køb billigt, sælg dyrt og stop så ellers pengene i lommen, og brug dem på is. Jeg var lykkeligt uvidende, om alt det arbejde der lå bag ved at drive en “rigtig” forretning. Der er løbet en del vand under broen siden, men vandmelonsalget for +30 år siden har dog en helt central ting til fælles med Factofly: det skal være nemt, enkelt og uden besvær at sælge sin ekspertise.

Factofly handler om, at fjerne de barriere der er ved at være freelancer, at prøve ting af ved siden af sit faste job, at se om der er grobund for en idé man har brygget på, og i bund og grund bare tage sig betalt for sit arbejde. For lige præcis dét skal kunne ske, uden man skal ligge vågen om natten og gruble over hvornår den momsdeadline nu lige var. 

Vi kigger mod en fremtid, hvor arbejdsmarkedet bliver mere flydende, og fleksibilitet og frihed bliver dominerende. Det er en fancy måde at sige, at freelancing er fremtidens måde at arbejde på. Det har derfor været vores ambition fra dag ét, at gøre det tilgængeligt for alle at tage del i the freedom economy. 

velkommen til Factofly, og den sidste løsning du har brug for som freelancer.

 

Jannik Flor Borg, Cand.jur., Founder & CEO

Sæt din administration på autopilot, og bliv en del af Factofly