At være freelancer og selvstændig
skal være for alle!

FactoFly er designet til at gøre dit liv som freelancer eller selvansat så nemt som muligt. Vi har skabt et system, der håndterer alt din administration, og hjælper dig med at blive endnu bedre til det, du allerede er god til – nemlig din forretning.

Vi nytænker måden at være freelancer og selvstændig på, hvor du kan lave arbejdet og vi klarer alt det kedelige.

Hvad vil vi med FactoFly?

Hvem er vi?

Hos FactoFly er vi freelancere, selvstændige og iværksættere præcis som dig!

Vi har prøvet det og ved, hvad det handler om, og allervigtigst så brænder vi stadigvæk for det! FactoFly er skabt ud fra ønsket om at give dig alt det, vi selv ønskede, at vi havde haft – vi vil gøre det at være freelancer og selvstændig tilgængeligt for alle.

Blank Image

CO-FOUNDER

FactoFly rammer mig lige i hjertet, da jeg selv har oplevet at det kostede en del at starte virksomhed, et stress at vedligeholde den og sikre at betale moms osv. Og hvor bøvlet det er at lukke igen. Thomas er entreprenør i hjertet. Han er CCO i Complyon og tidligere hjørnesten i den kommercielle vækst […]

Thomas Wind Bøglund

CO-FOUNDER

Blank Image

CO-FOUNDER

Martin har arbejdet med salg og afsætning i 25 år – de sidste 15 som selvstændig. Martin var med til at starte Factofly på bagsiden af er serviet. Idéen om at ”gøre det, du er bedst til” kommer bl.a. fra Sverige og England. Vi skal bruge os selv der, hvor talentet er og lade andre […]

Martin Mouritzen

CO-FOUNDER

Blank Image

CO-FOUNDER

Jannik er direktør og ansvarlig for administration og jura. Han elsker at spare på din forretning, så det er tit Jannik, der tager telefonen. Er serieiværksætter og startede sin første forretning som 14-årig på stranden i Tisvilde. Han tror på at udvikling af virksomheder handler om at udvikle mennesker, og har stor erfaring som coach.

Jannik Flor Borg

CO-FOUNDER

Den bedste løsning til dig!

Det er FactoFlys mission at skabe den bedste løsning til dig, der er freelancer eller soloselvstændig.
Vi fokuserer derfor på at udvikle og forfine en skræddersyet løsning, der er transparent og intuitiv.

Forståeligt

Gennem innovative løsninger vil vi gøre det at være freelancer let og tilgængeligt for alle - det bliver ikke det administrative, der bliver din undskyldning!

Sikkerhed

Uanset om det er forsikringer, når du er ude som freelancer, eller hjælp med at kræve dine penge ind - så har vi din ryg, så du kan fokusere på det, du brænder for.

Fair

FactoFly koster kun penge, når du tjener penge - det er enkelt! Intet med småt og ikke noget sniksnak.