Fremtidens freelance løsning

om os factofly

Om Factofly

FactoFly er designet til at gøre dit liv som freelancer eller selvansat så nemt som muligt. Vi har skabt et system, der håndterer alt din administration, og hjælper dig med at blive endnu bedre til det, du allerede er god til – nemlig din forretning.

Vi nytænker måden at være freelancer og selvstændig på, hvor du kan lave arbejdet og vi klarer alt det kedelige.

Vores Community

+700

freelancere, soloselvstændige og side-hustlere har valgt at sige farvel til administration, og goddag til fuldt fokus til deres forretning.

Millioner

af kroner bliver hver måned udbetalt i løn til vores freelancere.

36

forskellige professioner er repræsenteret blandt vores brugere. Så der kan godt blive plads til dig et sted mellem en advokat og en zoolog.

Vores Værdier

To af de helt essentielle grundsten hos os er frihed og mod. Og lige netop frihed og mod går i vores verden hånd i hånd. For det handler om frihed til at være den du er, frihed til at have og stå inde for sine egne holdninger, og så er det ikke mindst frihed til at leve det liv, der giver mening for lige præcis dig. Det handler om at have modet til at jagte de store ting. Om det er at flytte til Bali og jagte en freelancekarriere, eller rejse sig når man er faldet.
Måske det lyder en kende højtravende og selvhøjtideligt, men det er hvad vi prøver at fremme internt, og det er ikke mindst det, der gør sig gældende for det produkt vi godt vil give vores brugere mellem hænderne.
vores værdier

Vores Historie

Hos Factofly er vi freelancere, selvstændige og iværksættere præcis som dig, og har sammenlagt været med til at starte og drive mere end 17 forskellige startups. Noget er gået rigtig godt, og andet har ikke fået lov at ramme Børsen's forside. (Hvilket måske er grunden til det fejlede.)
Vi har prøvet det og ved, hvad det vil sige når man står med hånden på kogepladen og ryggen mod muren. Men allervigtigst, så brænder vi stadigvæk umanerligt meget for det! Factofly er skabt ud fra ønsket om at give dig alt det, vi selv ønskede, at vi havde haft da vi startede ud: fuldt fokus til forretningen. Det er derfor vi vil gøre det at være freelancer og selvstændig tilgængeligt for alle.

Vores Team

Blank Image

CO-FOUNDER

FactoFly rammer mig lige i hjertet, da jeg selv har oplevet at det kostede en del at starte virksomhed, et stress at vedligeholde den og sikre at betale moms osv. Og hvor bøvlet det er at lukke igen. Thomas er entreprenør i hjertet. Han er CCO i Complyon og tidligere hjørnesten i den kommercielle vækst […]

Thomas Wind Bøglund

CO-FOUNDER

Blank Image

CO-FOUNDER

Martin har arbejdet med salg og afsætning i 25 år – de sidste 15 som selvstændig. Martin var med til at starte Factofly på bagsiden af er serviet. Idéen om at ”gøre det, du er bedst til” kommer bl.a. fra Sverige og England. Vi skal bruge os selv der, hvor talentet er og lade andre […]

Martin Mouritzen

CO-FOUNDER

Blank Image

CO-FOUNDER

Jannik er direktør og ansvarlig for administration og jura. Han elsker at sparre på din forretning, så det er tit Jannik, der tager telefonen. Er serieiværksætter og startede sin første forretning som 14-årig på stranden i Tisvilde. Han tror på at udvikling af virksomheder handler om at udvikle mennesker, og har stor erfaring som coach.

Jannik Flor Borg

CO-FOUNDER

Din nye bedste ven

Med Factofly er det vores mission at skabe den bedste løsning til dig, der er freelancer, selvansat eller soloselvstændig.
Vi fokuserer derfor på at udvikle og forfine en skræddersyet løsning, der er transparent og intuitiv.

Er du nysgerrig, så kan du oprette en bruger helt gratis lige her: