Se hvordan Factofly’s features hjælper dig med mere frihed til din forretning

Factofly er din business-in-a-box, og hjælper dig som selvstændig til at tage dig betalt uden eget CVR nummer. Du kan både bruge os til en enkeltstående opgave, dit bi-job og sidehustle, eller din fuldtidskarriere.

Du kan klikke dig ind på hver enkelt af Factofly features herunder, og læse mere om hvordan de forskellige søjler i vores produkt hjælper dig til en hverdag med mere frihed og fleksibilitet.

Læs mere om hvordan du fakturerer som privatperson gennem Factofly.

Læs mere om hvordan du er dækket som freelancer.

Læs mere om hvordan vi håndterer dine udgifter i forbindelse med dit arbejde, og se hvad vi kan hjælpe dig med at få fradrag for.

Factofly er ideelt til dig der er i kontakt med dagpengesystemet. Læs mere om hvordan Factofly hjælper dig, der er på dagpenge.

Du kan nu få hurtigere adgang til dine penge

Udover at vi hjælper dig med at fakturere uden eget CVR nummer, er vores seneste af Factofly features også en hjælpende hånd til at forbedre likviditeten i din egen forretning.

Hvis vi kan gå ind og lave en positiv kreditvurdering af kunde, kan vi tilbyde dig hurtig adgang til dine penge – uanset hvor lang betalingsfrist din kunde har.

Du kan selv vælge det til fra gang til gang, når det giver mening for dig. Der kan være mange grunde til at vælge at få sine penge udbetalt med det samme, men grundlæggende ser vi de store virksomheder presse små leverandører i et lettere unfair forhold.

Du skal ikke gå på kompromis med hvilke kunder du kan og ikke kan arbejde med, på grund af en lang betalingsfrist, og her vil vi gerne gøre det lettere at sige ja til de store kontrakter.

hurtig udbetaling