En nemmere måde at være freelancer på

Danneskiold-Samsøes Allé 41
1434 København K
Danmark

Tlf.: + 45 71 96 00 54

© 2021 FactoFly

MØD OS PÅ

OM OS

Hos FactoFly er vi freelancere, selvstændige og iværksættere præcis som dig!
Så vi har prøvet det og ved, hvad det handler om, og allervigtigst så brænder vi stadigvæk for det. FactoFly er skabt ud fra ønsket om at give dig alt det, vi selv ønskede vi havde haft. Det er derfor vi siger, at din succes er vores succes!
Sig Farvel Til Administration 👋

Som ven af soloCEO kan du bruge Factofly til at lette din hverdag: Fakturer dine kunder, og få udbetalt dit honorar direkte som normal løn. 

SoloCEO har ovenikøbet sikret dig 50% rabat på din første faktura.

Det er slut med at tænke på moms, skat, erhvervsforsikring og alt det andet der giver dig hovedpine.

"Deres service er helt åndssvagt god. 
Personlig, hurtig, hjælpende og svar på ALT!"

Elsket af freelancere, gig workers og side-hustlere. Se flere anmeldelser her

Direkte Udbetaling & Fradrag Håndteret

Få dine penge udbetalt når du har faktureret din kunde. Vi overfører pengene direkte til din NemKonto som a-løn. Hvis det skal gå rigtig stærkt er der en enkelt lille ting med småt i forhold til din kunde, som du kan læse nederst på siden*. 

Alle dine udgifter i forbindelse den opgave du udfører, kan du ligeledes få trukket fra igennem systemet. 

Forsikring Under Arbejde

Når du udfører en opgave under vores vinger, er din ryg dækket, og du er automatisk forsikret under arbejde. Det er endnu en af de der "det skal jeg også lige have styr på"-ting, der bare virker. 

Du har indbetalt moms for sidste gang 🙌

Farvel Administration

Du slipper for at bekymre dig om moms, skatter og afgifter - for slet ikke at tale om regnskab og revisor. Hovedpinen bliver håndteret for dig, så du slipper for at bekymre dig. Helt praktisk betyder det, at du sender en faktura gennem FactoFly, og modtager dine penge som a-løn. Resten er der styr på.

Service Fee

3%

af din første faktura
herefter 6%

Oprettelse

Gratis

Månedlig Omkostning

Gratis

Kundeservice

Gratis

Omkostning for Kunde

0.00%

Skjulte Gebyrer

Ingen

Forsikring

Inkluderet

Antal Faktura

Ubegrænset

Fradrag for Udgifter

Gratis

Gratis Oprettelse Gennemskuelige Betingelser 🤝

Det koster kun noget når du har brug for os. Dvs. at når du bruger FactoFly til at tage betaling fra dine kunder, betaler du et fast service gebyr. Det bliver automatisk trukket fra din faktura. 

Til gengæld kan vi udbetale dine penge med det samme, og håndterer moms, skat og alt det andet kedelige i samme omgang. 

Welcome Freedom ❤️

FactoFly er designet med ét mål, og det er at gøre dit liv som freelancer, i hvilken form det end måtte være, så nemt som muligt. Fremtidens arbejdsliv er fleksibelt, og værktøjet skal også følge med. 

Derfor skal du også have en platform der arbejder for dig, og gør at du kan tage chancer, og jagte nye kunder og muligheder, uden at skulle bekymre dig om, om du lige har indbetalt moms eller hvordan det nu ser ud med  den udvidede selvangivelse. Det holder vi styr på.

Sådan virker det

*For at modtage dine penge med det samme, er det en forudsætning, at din kunde er erhvervskunde, og at vi kan lave en positiv kreditvurdering af din kunde. 

Det med småt, så stort som muligt:

Fuld Frihed Til Din Forretning

Coffee with FactoFly

Freelancere bruger i gennemsnit 13.6 timer på administration hver eneste måned. Det er tid, der går fra forretningen eller til ting, der er bare en lille smule sjovere. Hint: det er det meste.

FactoFly sørger for, at det "eneste" du skal tænke på er salg og levering af opgaver. Administration, moms, skat, og forsikring kan du trygt lade os om. 

Så værsgo', her er dine 13.6 timer retur!

En arkitekt, designer, skuespiller, arkæolog, konsulent og udvikler gik ind på en bar...

Opret Gratis Profil 👋

Vores brugere tæller en broget omgang, og viser at der er mange måder at være freelancer på. Fælles for dem alle er at de arbejder på deres vilkår, og bruger deres tid på dét de er bedst til. Resten tager vi os af.

Om du har en enkelt opgave eller hele dit årsværk, kan du blive en del af familien ved et par få klik. Vi glæder os til at se dig. 

Opret Gratis Profil 👋