Bliv Factofly partner 👋

Factofly partnere leverer et væld af forskellige ydelser og services indenfor online freelance-netværk, coaching, co-working spaces, podcasts, blogs og en hel masse andet. Hvis du har en berøringsflade med et publikum, der omfatter freelancere, sidehustlere, selvansatte eller soloselvstændige, så læs endelig videre.

Vi leverer materiale, der hjælper dig med promovering. Det inkluderer logoer, billeder, og marketing materiale du kan hive ned fra hylden og skyde afsted.

For at blive partner kan du ansøge igennem vores partnerprogram eller kontakte os direkte.

Factofly’s partnerprogram

Factofly’s Partnerprogram er den nemmeste måde at teame op med os. Du har mulighed for at tjene penge på at introducere Factofly for nye freelancere, og det kræver ikke nogen yderligere investering fra din side.

Hvordan fungerer det?

Som partner tjener du 300 kroner for hver aktiv bruger, der registrerer sig gennem dit unikke link. En aktiv bruger, er en bruger, der sender en faktura gennem Factofly. Simple as that!

Som partner har du yderligere muligheden for at tilbyde dit publikum op til 50% rabat af vores vante fee på deres første faktura som en ekstra benefit.

Vi udbetaler din indtjening månedligt. Når vi har opgjort aktiviteten fra dine referrals og checket for fraud, får du en opgørelse og beløb du efterfølgende kan fakturere os for.

Kontakt os direkte

Har du et større publikum eller er der nogle ting du mangler svar på, så kan du tage direkte fat i vores CMO, Jeppe, på jeppe[at]factofly.com.