Markedsføring som freelancer
Del artiklen!
Af 12 min læsetidSidst opdateret: 21. december 2022

Sådan markedsfører du dig selv som freelancer

Freelancing er fedt! Du er din egen chef, du bestemmer selv dine opgaver og arbejdstider, og så er det oven i hatten (oftest) også dig der bestemmer hvor i verden arbejdet skal udføres.

Når man vender medaljen om, gemmer der sig dog en ubehagelig sandhed – en der kommer bag på overraskende mange nyklækkede freelancere:

Der skal kunder i butikken. Og de kunder finder dig desværre ikke som ved et trylleslag.

Du kan have den perfekte løsning, og være eksperten indenfor din niche, men hvis ingen ved at du og produktet eksisterer, så kan du godt kigge langt efter et sundt plus på kontoen. Men hvordan dælen markedsfører man sin virksomhed, og hvordan får man overhovedet de kunder?

At være “den bedste” vil altid være relativt

Du kan være heldig (og dygtig) at være so good they can’t ignore you, og det er da også den bedste måde at bygge et solidt brand, der betaler regningerne i mange år fremover.

Men det handler først og fremmest om at være god til at markedsføre sig som iværksætter og freelancer, kommunikere dit værd, forstå dine (kommende) kunder og hjælpe dem med at se dig som den “bedste” til at løse deres problemer.

For at komme derhen, skal din biks markedsføres, og der skal laves noget larm omkring dig selv. Og her er den “sjove” ting: 99% af alle freelancere hader det for et godt ord.

Imposter syndromet har det med at snige sig ind i vores jantelovs-inficerede sind. Er jeg overhovedet god nok? Hvad vil alle de andre tænke? Jeg må virke ret desperat?

Du kan jo selv fortsætte tråden. For det er tanker vi alle sammen går rundt med, og det er oftest de tanker, der står i mellem dig og den forretning du drømmer om at skabe.

Verden har brug for at høre om dig og dine evner, før drømme-kunderne kvitterer med et rungende “JA TAK” til dit pitch.

Så lad os kigge på konkrete taktikker for hvordan du markedsfører din virksomhed, og kan placere dig solidt på landkortet. Også selvom du ikke har én krone at markedsføre dig selv for.

Vi tillader os at have en stille mistanke om, at du har styr på din niche. Hvis ikke så har vi en glimrende hands-on artikel du kan besøge her.

Opret gratis bruger

Et nemmere freelanceliv med Factofly

Vær freelancer uden besvær og tag dig betalt uden eget CVR nummer med Factofly.

Vi hjælper bl.a. også med adgang til vores jurister, sparring på din forretning og hjælp til din prissætning.

Opret gratis bruger

Tragter og kunder

Før vi hopper ind i de forskellige kanaler og hvordan du kan bruge dem, er det vigtigt at skabe struktur for din markedsføring.

Her er der specielt én ting, der er vigtig at bruge lidt ekstra energi på:

Din funnel

Kogt ned er din funnel (eller kundetragt som den mundrette danske oversættelse er), hvordan du bevæger din potentielle kunde fra aldrig at have hørt om dig, til at blive en skrigende fan-girl (m/k).

Din funnel kan overordnet ses i tre niveauer. Det er vigtigt at du er bevidst om hvordan de spiller sammen, og hvad de hver især bidrager med.

 1. Det første niveau er de aktiviteter, der flytter dit navn fra unaware til aware, og hjælper med at positionere dig som eksperten.
 2. Andet niveau er hvordan du samler og kvalificerer dine leads, samt den smidige bevægelse til betalende kunde.
 3. Tredje niveau består af brede smil på kunder, der bliver ved med at komme igen og endda fortæller andre om dig.

Hver del af din funnel har visse overlap, og kan selvfølgelig også brydes endnu mere granulert ned, men det er til en fremtidig artikel.

Du er kommet for at få kød på benet, så lad os gå fluks videre til din gameplan.

Start i midten af din funnel

Det kan virke en anelse selvmodsigende, men for at skabe en effektiv funnel, skal du ikke bare starte med at kaste lækkert indhold ud på LinkedIn, og så vente på at tilbuddene vælter ind.

👋 Du starter med dit conversion point. Altså der, hvor du samler et lead op og konverterer vedkommende til kunde.

Dit typiske conversion point er din hjemmeside (herunder din portefølje), blog, dine pakker og priser, samt dit pitch.

Vi bruger ikke så meget krudt på denne del af din funnel her, men du kan blandt andet besøge denne artikel omkring hvordan du får styr på den vigtigste del af din hjemmeside, disse to artikler omkring prissætning 101 og 102, og denne omkring at skabe et solidt pitch.

Grunden til du skal bruge lidt ekstra energi her i starten, er at trafik er møg dyrt og opmærksomhed er en vare i short supply. Når du endelig får folk til at stoppe op og lytte, skal du have gjort dit hjemmearbejde så godt, at de ikke kan lade være med at drømme sig ind i en verden med din løsning i hånden.

Og det er i bund og grund dét din hjemmeside og portefølje skal kunne: hjælpe med at gøre drømme til virkelighed.

Opret gratis bruger

Et nemmere freelanceliv med Factofly

Vær freelancer uden besvær og tag dig betalt uden eget CVR nummer med Factofly.

Vi hjælper bl.a. også med adgang til vores jurister, sparring på din forretning og hjælp til din prissætning.

Opret gratis bruger

Saml dine leads op

Når potentielle kunder lander på din hjemmeside, er det fordi de er interesserede i om du kan hjælpe med at løse deres problemer. Oftest er det bare for at snuse lidt rundt, for at se hvad du er for en størrelse.

Her skal du sørge for at have en såkaldt lead magnet på plads, hvor du samler information på dine leads op.

Det kan være gated content hvor man skal give sin email i retur for cheat sheets, e-books, how-to guides eller andet der giver værdi og en forsmag på hvad du kan.

Det er desuden også materiale du kan skubbe på sociale medier.

Top funnel arbejde

Så kommer vi til den del, hvor en stor del af din energi vil ligge, når det kommer til at markedsføre dig selv. 

Du kan selvfølgelig gå ud og betale for kampagner på tværs af platforme, men vi holder snævert fokus på alt du kan gøre uden at rive muldvarpen op af lommen.

Opret gratis bruger

Et nemmere freelanceliv med Factofly

Vær freelancer uden besvær og tag dig betalt uden eget CVR nummer med Factofly.

Vi hjælper bl.a. også med adgang til vores jurister, sparring på din forretning og hjælp til din prissætning.

Opret gratis bruger

Vær synlig hvor dit publikum er

Facebook, Instagram, TikTok, Pinterest, Reddit, YouTube, LinkedIn, Quora, Twitter etc.

Hvis du har en ambition om at være alle steder på én gang, kommer du til at blive godt og grundigt udkørt i løbet af no time.

Og guess what, dine kunder har også begrænset med tid, og bruger kun relativt få platforme.

✅ Det er dit arbejde at finde ud af hvor dine kunder hænger ud henne, og være synlig her.

Du behøver nemlig ikke altid pitche, men du skal altid være synlig.

Det betyder at du skal dele dit arbejde og dine unikke industry insights. Selv det, der virker banalt for dig, er guldkorn for din målgruppe.

Opret gratis bruger

Et nemmere freelanceliv med Factofly

Vær freelancer uden besvær og tag dig betalt uden eget CVR nummer med Factofly.

Vi hjælper bl.a. også med adgang til vores jurister, sparring på din forretning og hjælp til din prissætning.

Opret gratis bruger

Social Media

Vi behøver vel ikke bruge alt for meget spalteplads, på at snakke om hvorfor sociale medier er en gylden mulighed, for at sætte sit navn på kortet.

Uanset hvilken kanal, der er den rigtige for dig, er tilgangen den samme:

95% give – 5% take.

Der skal altså først og fremmest leveres værdi med det mål, at positionere dig som eksperten indenfor dit felt. Det er både igennem eget content, og ved at kommentere på andres.

Når du finder frem til de platforme, hvor dine kunder hænger ud, er det en ren guldmine.

Kun ved at være social på sociale medier, får du skubbet din karriere fremad. Connect med relevante leads og med-freelancere, og fokuser på at skabe en autentisk forbindelse før du begynder at kigge efter hvordan du kan hjælpe.

LinkedIn

LinkedIn byder lige nu på ret unikke muligheder for at bygge dit personlige brand, og organisk reach kan være enorm, når først du har fundet formlen for det rigtige content. (Bliv dog aldrig besat af kun at kigge på hvor langt ud dit content kommer. Det er vigtigere at få af de rigtige mennesker ser det, fremfor ikke-interesserede masser!)

På LinkedIn bliver du belønnet for en høj frekvens, og friskt kvalitets-content 3-5 gange om ugen kan rykke dig markant frem i bussen.

LinkedIn er desuden en kanal hvor du nemt kan connecte med relevante leads. Fra vores hjørne af ringen, ser vi dog de stærkeste leads blive varmet op ved at engagere sig i vedkommendes content FØR der bliver smidt en invite afsted.

Facebook

Som organisk kanal er der ikke meget liv i Facebook mere. Et helt almindeligt opslag kommer sjældent langt ud i æteren uden der bliver lagt penge bag, men der er en anden noget større mulighed på Zuckerberg’s hjemmebane: Facebook Grupper.

FB grupper er ideelle til at dele dit indhold, og hjælpe andre freelancere. Ofte bliver der i diverse grupper også efterspurgt kompetencer og hjælp til opgaver, så din tid er godt givet ud på at komme under huden på de rigtige grupper, der er relevante for din niche.

I Facebook grupper et det ofte også nemmere at skabe sig et netværk, og samarbejde omkring projekter. Mange freelancere oplever også at deres referral rate bliver øget efter de er mere aktive i FB grupper.

Instagram

Dagene hvor man kunne vækste organisk (og ikke mindst hurtigt) på Instagram ligger bag os, men derfor betyder det ikke at der ikke er muligheder her.

Hvis du er fotograf, grafisk designer eller noget helt tredje ud af den kreative gren, så kan en solid IG konto ofte være en stærk følgesvend til din portefølje. 

Instagram er en crowdet platform, og content bliver konsumeret med høj fart. Det kan derfor godt være en anelse sværere at skabe personlige relationer og opbygge et netværk. Dermed ikke sagt at det er umuligt.

Opret gratis bruger

Et nemmere freelanceliv med Factofly

Vær freelancer uden besvær og tag dig betalt uden eget CVR nummer med Factofly.

Vi hjælper bl.a. også med adgang til vores jurister, sparring på din forretning og hjælp til din prissætning.

Opret gratis bruger

Nederste lag i din funnel

Nederste del af din funnel er der, hvor der rent faktisk skal leveres noget arbejde og pengene skal hives hjem.

Du er nok bedre til dit arbejde end vi er, så de råd gemmer vi. Til gengæld skal du her give dig i kast med to vigtige elementer: retention og referral.

Det koster en hel del mere at lande en ny kunde, end det gør at beholde en eksisterende. Dine ressourcer er derfor godt brugt på at fokusere på hvordan du kan holde på eksisterende kunder – det er nemlig også markedsføring.

Vi har skrevet en selvstændig guide til hvordan du aktivt kan arbejde med customer retention her.

Kunder giver kunder, og testimonials er en af de vigtigste ting du elementer du kan bruge for at vise hvordan du har skabt resultater for andre.

Vi har skrevet om tre hands-on taktikker du kan bruge til at få testimonials I hus.

Gode testimonials ryger direkte op i toppen af din funnel igen, og kan aktivt bruges til at dele dit arbejde og positionere dig som eksperten indenfor din niche.

Opret gratis bruger

Et nemmere freelanceliv med Factofly

Vær freelancer uden besvær og tag dig betalt uden eget CVR nummer med Factofly.

Vi hjælper bl.a. også med adgang til vores jurister, sparring på din forretning og hjælp til din prissætning.

Opret gratis bruger

Din marketing symfoni

Når du sætter det hele sammen, skulle det gerne munde ud i en overdådig symfoni:

 • Du deler kvalitets indhold på relevante kanaler (og ja, det må godt genbruges på tværs af platforme): tear-downs, industry insights, indblik i dit arbejde, resultater, ting der inspirerer dig.
 • Du kommenterer på andres indhold
 • Du deler indhold fra dit newsletter, og opfordrer til at melde sig til hvis man gerne vil have mere af samme skuffe
 • Du connecter med relevante leads
 • Leads kigger forbi din hjemmeside og ser hvilket fabelagtigt arbejde du før har leveret
 • Du får kundemøder i hus og pitcher din service
 • Der bliver sagt “Ja tak” til et samarbejde
 • Du arbejder på retention af din kunde fra første fløjt
 • Du leverer et fabelagtigt stykke arbejde og får vristet en testimonial ud af din kunde
 • Din testimonial ryger på din hjemmeside og du bruger den videre i toppen af din funnel

Og så kan det hele starte forfra. Men hver gang du får en kunde til at gennemføre hele denne rejse, bliver tingene en hel del nemmere: du bliver bedre og din vifte af glade kunder bliver bredere. Og specielt den sidste er hvad der (oftest) får vægtskålen til at vippe mod dig, når du skal vejes op imod en fremtidig konkurrent.

Opret gratis bruger

Et nemmere freelanceliv med Factofly

Vær freelancer uden besvær og tag dig betalt uden eget CVR nummer med Factofly.

Vi hjælper bl.a. også med adgang til vores jurister, sparring på din forretning og hjælp til din prissætning.

Opret gratis bruger
Markedsføring som freelancer
Af 12 min læsetidSidst opdateret: 21. december 2022

Sådan markedsfører du dig selv som freelancer

Freelancing er fedt! Du er din egen chef, du bestemmer selv dine opgaver og arbejdstider, og så er det oven i hatten (oftest) også dig der bestemmer hvor i verden arbejdet skal udføres.

Når man vender medaljen om, gemmer der sig dog en ubehagelig sandhed – en der kommer bag på overraskende mange nyklækkede freelancere:

Der skal kunder i butikken. Og de kunder finder dig desværre ikke som ved et trylleslag.

Du kan have den perfekte løsning, og være eksperten indenfor din niche, men hvis ingen ved at du og produktet eksisterer, så kan du godt kigge langt efter et sundt plus på kontoen. Men hvordan dælen markedsfører man sin virksomhed, og hvordan får man overhovedet de kunder?

At være “den bedste” vil altid være relativt

Du kan være heldig (og dygtig) at være so good they can’t ignore you, og det er da også den bedste måde at bygge et solidt brand, der betaler regningerne i mange år fremover.

Men det handler først og fremmest om at være god til at markedsføre sig som iværksætter og freelancer, kommunikere dit værd, forstå dine (kommende) kunder og hjælpe dem med at se dig som den “bedste” til at løse deres problemer.

For at komme derhen, skal din biks markedsføres, og der skal laves noget larm omkring dig selv. Og her er den “sjove” ting: 99% af alle freelancere hader det for et godt ord.

Imposter syndromet har det med at snige sig ind i vores jantelovs-inficerede sind. Er jeg overhovedet god nok? Hvad vil alle de andre tænke? Jeg må virke ret desperat?

Du kan jo selv fortsætte tråden. For det er tanker vi alle sammen går rundt med, og det er oftest de tanker, der står i mellem dig og den forretning du drømmer om at skabe.

Verden har brug for at høre om dig og dine evner, før drømme-kunderne kvitterer med et rungende “JA TAK” til dit pitch.

Så lad os kigge på konkrete taktikker for hvordan du markedsfører din virksomhed, og kan placere dig solidt på landkortet. Også selvom du ikke har én krone at markedsføre dig selv for.

Vi tillader os at have en stille mistanke om, at du har styr på din niche. Hvis ikke så har vi en glimrende hands-on artikel du kan besøge her.

Opret gratis bruger

Et nemmere freelanceliv med Factofly

Vær freelancer uden besvær og tag dig betalt uden eget CVR nummer med Factofly.

Vi hjælper bl.a. også med adgang til vores jurister, sparring på din forretning og hjælp til din prissætning.

Opret gratis bruger

Tragter og kunder

Før vi hopper ind i de forskellige kanaler og hvordan du kan bruge dem, er det vigtigt at skabe struktur for din markedsføring.

Her er der specielt én ting, der er vigtig at bruge lidt ekstra energi på:

Din funnel

Kogt ned er din funnel (eller kundetragt som den mundrette danske oversættelse er), hvordan du bevæger din potentielle kunde fra aldrig at have hørt om dig, til at blive en skrigende fan-girl (m/k).

Din funnel kan overordnet ses i tre niveauer. Det er vigtigt at du er bevidst om hvordan de spiller sammen, og hvad de hver især bidrager med.

 1. Det første niveau er de aktiviteter, der flytter dit navn fra unaware til aware, og hjælper med at positionere dig som eksperten.
 2. Andet niveau er hvordan du samler og kvalificerer dine leads, samt den smidige bevægelse til betalende kunde.
 3. Tredje niveau består af brede smil på kunder, der bliver ved med at komme igen og endda fortæller andre om dig.

Hver del af din funnel har visse overlap, og kan selvfølgelig også brydes endnu mere granulert ned, men det er til en fremtidig artikel.

Du er kommet for at få kød på benet, så lad os gå fluks videre til din gameplan.

Start i midten af din funnel

Det kan virke en anelse selvmodsigende, men for at skabe en effektiv funnel, skal du ikke bare starte med at kaste lækkert indhold ud på LinkedIn, og så vente på at tilbuddene vælter ind.

👋 Du starter med dit conversion point. Altså der, hvor du samler et lead op og konverterer vedkommende til kunde.

Dit typiske conversion point er din hjemmeside (herunder din portefølje), blog, dine pakker og priser, samt dit pitch.

Vi bruger ikke så meget krudt på denne del af din funnel her, men du kan blandt andet besøge denne artikel omkring hvordan du får styr på den vigtigste del af din hjemmeside, disse to artikler omkring prissætning 101 og 102, og denne omkring at skabe et solidt pitch.

Grunden til du skal bruge lidt ekstra energi her i starten, er at trafik er møg dyrt og opmærksomhed er en vare i short supply. Når du endelig får folk til at stoppe op og lytte, skal du have gjort dit hjemmearbejde så godt, at de ikke kan lade være med at drømme sig ind i en verden med din løsning i hånden.

Og det er i bund og grund dét din hjemmeside og portefølje skal kunne: hjælpe med at gøre drømme til virkelighed.

Opret gratis bruger

Et nemmere freelanceliv med Factofly

Vær freelancer uden besvær og tag dig betalt uden eget CVR nummer med Factofly.

Vi hjælper bl.a. også med adgang til vores jurister, sparring på din forretning og hjælp til din prissætning.

Opret gratis bruger

Saml dine leads op

Når potentielle kunder lander på din hjemmeside, er det fordi de er interesserede i om du kan hjælpe med at løse deres problemer. Oftest er det bare for at snuse lidt rundt, for at se hvad du er for en størrelse.

Her skal du sørge for at have en såkaldt lead magnet på plads, hvor du samler information på dine leads op.

Det kan være gated content hvor man skal give sin email i retur for cheat sheets, e-books, how-to guides eller andet der giver værdi og en forsmag på hvad du kan.

Det er desuden også materiale du kan skubbe på sociale medier.

Top funnel arbejde

Så kommer vi til den del, hvor en stor del af din energi vil ligge, når det kommer til at markedsføre dig selv. 

Du kan selvfølgelig gå ud og betale for kampagner på tværs af platforme, men vi holder snævert fokus på alt du kan gøre uden at rive muldvarpen op af lommen.

Opret gratis bruger

Et nemmere freelanceliv med Factofly

Vær freelancer uden besvær og tag dig betalt uden eget CVR nummer med Factofly.

Vi hjælper bl.a. også med adgang til vores jurister, sparring på din forretning og hjælp til din prissætning.

Opret gratis bruger

Vær synlig hvor dit publikum er

Facebook, Instagram, TikTok, Pinterest, Reddit, YouTube, LinkedIn, Quora, Twitter etc.

Hvis du har en ambition om at være alle steder på én gang, kommer du til at blive godt og grundigt udkørt i løbet af no time.

Og guess what, dine kunder har også begrænset med tid, og bruger kun relativt få platforme.

✅ Det er dit arbejde at finde ud af hvor dine kunder hænger ud henne, og være synlig her.

Du behøver nemlig ikke altid pitche, men du skal altid være synlig.

Det betyder at du skal dele dit arbejde og dine unikke industry insights. Selv det, der virker banalt for dig, er guldkorn for din målgruppe.

Opret gratis bruger

Et nemmere freelanceliv med Factofly

Vær freelancer uden besvær og tag dig betalt uden eget CVR nummer med Factofly.

Vi hjælper bl.a. også med adgang til vores jurister, sparring på din forretning og hjælp til din prissætning.

Opret gratis bruger

Social Media

Vi behøver vel ikke bruge alt for meget spalteplads, på at snakke om hvorfor sociale medier er en gylden mulighed, for at sætte sit navn på kortet.

Uanset hvilken kanal, der er den rigtige for dig, er tilgangen den samme:

95% give – 5% take.

Der skal altså først og fremmest leveres værdi med det mål, at positionere dig som eksperten indenfor dit felt. Det er både igennem eget content, og ved at kommentere på andres.

Når du finder frem til de platforme, hvor dine kunder hænger ud, er det en ren guldmine.

Kun ved at være social på sociale medier, får du skubbet din karriere fremad. Connect med relevante leads og med-freelancere, og fokuser på at skabe en autentisk forbindelse før du begynder at kigge efter hvordan du kan hjælpe.

LinkedIn

LinkedIn byder lige nu på ret unikke muligheder for at bygge dit personlige brand, og organisk reach kan være enorm, når først du har fundet formlen for det rigtige content. (Bliv dog aldrig besat af kun at kigge på hvor langt ud dit content kommer. Det er vigtigere at få af de rigtige mennesker ser det, fremfor ikke-interesserede masser!)

På LinkedIn bliver du belønnet for en høj frekvens, og friskt kvalitets-content 3-5 gange om ugen kan rykke dig markant frem i bussen.

LinkedIn er desuden en kanal hvor du nemt kan connecte med relevante leads. Fra vores hjørne af ringen, ser vi dog de stærkeste leads blive varmet op ved at engagere sig i vedkommendes content FØR der bliver smidt en invite afsted.

Facebook

Som organisk kanal er der ikke meget liv i Facebook mere. Et helt almindeligt opslag kommer sjældent langt ud i æteren uden der bliver lagt penge bag, men der er en anden noget større mulighed på Zuckerberg’s hjemmebane: Facebook Grupper.

FB grupper er ideelle til at dele dit indhold, og hjælpe andre freelancere. Ofte bliver der i diverse grupper også efterspurgt kompetencer og hjælp til opgaver, så din tid er godt givet ud på at komme under huden på de rigtige grupper, der er relevante for din niche.

I Facebook grupper et det ofte også nemmere at skabe sig et netværk, og samarbejde omkring projekter. Mange freelancere oplever også at deres referral rate bliver øget efter de er mere aktive i FB grupper.

Instagram

Dagene hvor man kunne vækste organisk (og ikke mindst hurtigt) på Instagram ligger bag os, men derfor betyder det ikke at der ikke er muligheder her.

Hvis du er fotograf, grafisk designer eller noget helt tredje ud af den kreative gren, så kan en solid IG konto ofte være en stærk følgesvend til din portefølje. 

Instagram er en crowdet platform, og content bliver konsumeret med høj fart. Det kan derfor godt være en anelse sværere at skabe personlige relationer og opbygge et netværk. Dermed ikke sagt at det er umuligt.

Opret gratis bruger

Et nemmere freelanceliv med Factofly

Vær freelancer uden besvær og tag dig betalt uden eget CVR nummer med Factofly.

Vi hjælper bl.a. også med adgang til vores jurister, sparring på din forretning og hjælp til din prissætning.

Opret gratis bruger

Nederste lag i din funnel

Nederste del af din funnel er der, hvor der rent faktisk skal leveres noget arbejde og pengene skal hives hjem.

Du er nok bedre til dit arbejde end vi er, så de råd gemmer vi. Til gengæld skal du her give dig i kast med to vigtige elementer: retention og referral.

Det koster en hel del mere at lande en ny kunde, end det gør at beholde en eksisterende. Dine ressourcer er derfor godt brugt på at fokusere på hvordan du kan holde på eksisterende kunder – det er nemlig også markedsføring.

Vi har skrevet en selvstændig guide til hvordan du aktivt kan arbejde med customer retention her.

Kunder giver kunder, og testimonials er en af de vigtigste ting du elementer du kan bruge for at vise hvordan du har skabt resultater for andre.

Vi har skrevet om tre hands-on taktikker du kan bruge til at få testimonials I hus.

Gode testimonials ryger direkte op i toppen af din funnel igen, og kan aktivt bruges til at dele dit arbejde og positionere dig som eksperten indenfor din niche.

Opret gratis bruger

Et nemmere freelanceliv med Factofly

Vær freelancer uden besvær og tag dig betalt uden eget CVR nummer med Factofly.

Vi hjælper bl.a. også med adgang til vores jurister, sparring på din forretning og hjælp til din prissætning.

Opret gratis bruger

Din marketing symfoni

Når du sætter det hele sammen, skulle det gerne munde ud i en overdådig symfoni:

 • Du deler kvalitets indhold på relevante kanaler (og ja, det må godt genbruges på tværs af platforme): tear-downs, industry insights, indblik i dit arbejde, resultater, ting der inspirerer dig.
 • Du kommenterer på andres indhold
 • Du deler indhold fra dit newsletter, og opfordrer til at melde sig til hvis man gerne vil have mere af samme skuffe
 • Du connecter med relevante leads
 • Leads kigger forbi din hjemmeside og ser hvilket fabelagtigt arbejde du før har leveret
 • Du får kundemøder i hus og pitcher din service
 • Der bliver sagt “Ja tak” til et samarbejde
 • Du arbejder på retention af din kunde fra første fløjt
 • Du leverer et fabelagtigt stykke arbejde og får vristet en testimonial ud af din kunde
 • Din testimonial ryger på din hjemmeside og du bruger den videre i toppen af din funnel

Og så kan det hele starte forfra. Men hver gang du får en kunde til at gennemføre hele denne rejse, bliver tingene en hel del nemmere: du bliver bedre og din vifte af glade kunder bliver bredere. Og specielt den sidste er hvad der (oftest) får vægtskålen til at vippe mod dig, når du skal vejes op imod en fremtidig konkurrent.

Opret gratis bruger

Et nemmere freelanceliv med Factofly

Vær freelancer uden besvær og tag dig betalt uden eget CVR nummer med Factofly.

Vi hjælper bl.a. også med adgang til vores jurister, sparring på din forretning og hjælp til din prissætning.

Opret gratis bruger